Afyon Dinar'da Freni Boşalan Kamyon 9 Araca Çarptı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, edinilen bilgilere göre freni boşalan kamyon 9 araca çarptıktan sonra durabildi.

03 Kasım 2018 Cumartesi 23:29
Afyon Dinar'da Freni Boşalan Kamyon 9 Araca Çarptı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi merkezinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda alçı yüklü olduğu öğrenilen kazada, freninin boşaldığı belirtilen alçı yüklü kamyon sürücüsünün kontrolünden çıkarak kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile çarptı. Alçı yüklü kamyonun çarptığı araç kazada savrulurken duramayan kamyon ise 1'i yabancı plakalı olan park halindeki 8 araca daha çarptıktan sonra durdu.

Yaşanan kazada kamyonun çarptığı kırımızı ışıkta duran otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk olmaz üzere 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdaheleyi gerçekleştirdikten sonra ambulansla Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.

Kazanın ardından kamyon şöförünün ifadesi alınmak için ekipler tarafından polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

banner119
Son Güncelleme: 04.11.2018 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108