Adıyaman'da Cezaevinden Çıkan Şahıs Karısını ve Çocuğunu Öldürdü

Adıyaman'da meydana gelen olayda daha önce 3 kişiyi öldürme suçundan iki defa cezaevine giren ve cezasını çeken şahıs bu defa eşini ve çocuğunu öldürdü.

24 Eylül 2018 Pazartesi 21:03
Adıyaman'da Cezaevinden Çıkan Şahıs Karısını ve Çocuğunu Öldürdü

Adıyaman'ın Merkeze Bağlı Güzelyurt Köyü'nde yaşanan olayda 66 yaşındaki şahıs eşini ve çocuğunu öldürdü. Edinilen bilgiye göre 34 yl önce ilk eşini ve çocuğunu öldürdüğü için cezaevinde hapis yatarak cezasını çeken şahıs, bu defa dini nikahlı olduğu öğrenilen eşini ve çocuğunu öldürdü. Eşini ve çocuğunu tabancayla öldrüren şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan köy halkı olay yerine geldiklerinde anne ve oğlunun kanlar içindeki cansız bedenleriyle karşılaştılar. Haber verilen Jandarma ve Sağlık Ekipleri olay yerine geldiklerinde anne ve oğlunun öldüğünü belirlediler. Anne ve oğlunun cenazeleri Adıyaman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, olayda hayatını kaybeden gencin Iğdır Üniversitesi'ni kazandığı ve yarın bu kente gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Jandarma imam nikahlı eşini ve oğlunu öldüren babayı bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108