Adana'da 10 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle 1 kişiyi vurdu

Adana'da 10 yaşındaki bir çocuk daha önceden husumetli olduğu belirtilen şahsı motorsikletle giderken pompalı tüfekle ateş ederek sırtından vurdu. Çocuğun ateş ettiği şahıs ağır yaralandı.

20 Eylül 2018 Perşembe 23:20
Adana'da 10 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle 1 kişiyi vurdu

Adana'nın Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Karataş Yolu üzerinde meydana gelen olayda, motorsikletiyle yolda seyir halinde olan şahıs 10 yaşındaki çocuk tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek sırtından yaralandı. Sırtından yaralanan şahıs olayı gören vatandaşlar tarafından haber verilen sağlık ekiplerince Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

10 yaşındaki çocuk şahısı yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. Polis ekiplerinin çevreyi abluka altına almasıyla kısa sürede yakalanan çocuk zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürülürdü.

Ağır yaralanan şahısın durumunun ağır olduğu bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-09-22 02:14:30

Hep dehşet haberleri ya

banner56

banner108