"1. Ulusal Kazdağları Fotomaratonu" başladı

Kazdağları’nın tanıtımı ve bölgedeki turizmin canlandırılması amacıyla, Edremit Körfezi Turizm İşletmeleri Derneği ve Gülümseyin Çekiyorum Fotoğraf Kulübünce, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "1. Ulusal Kaz Dağları Fotomaratonu" başladı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 12:11
"1. Ulusal Kazdağları Fotomaratonu" başladı

Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi'nde başlayan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan dernek başkanı Yahya Yavuz, organizasyona katılmak üzere Akçay'a gelen yarışmacıların 3 gün boyunca Kazdağları'nda fotoğraf çekeceğini söyledi.

Yarışmada birinciye 3, ikinciye 2, üçüncüye bin lira ödül verileceğini aktaran Yavuz, "Bölgenin, özellikle de Kazdağları'nın tanıtımı yapabilmek, buradaki köylerin turizme açılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğe, ülkenin seçkin fotoğraf sanatçıları katılıyor. Fotoğrafçılık ile ilgili önemli firmalar da yarışmamızı destekliyor." dedi.

Yavuz, yarışma süresince firmalar tarafından yarışmacılara ücretsiz objektif desteği sunulduğunu belirterek, "Ödüllü olan yarışmanın ana sponsoru da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi. Bizlerden desteğini esirgemeyen, bölgenin tanıtımı için elini taşın altına koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür ederiz." diye konuştu.

Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katıldığı 1. Ulusal Kazdağları Fotomaratonu, 3 gün sürecek.

Etkinlik kapsamında sunumlar, söyleşiler ve moral geceleri gerçekleştirilecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108