Sorgun Belediyesi günlük 500 kişiye iftar yemeği verecek

Sorgun Belediyesi, Şakir Efendi Şehir Meydanı’na kurduğu çadırda ramazan süresince 500 kişiye iftar yemeği verecek.

31 Mart 2022 Perşembe 13:40
Sorgun Belediyesi günlük 500 kişiye iftar yemeği verecek

Sorgun Belediyesi, Şakir Efendi Şehir Meydanı’na kurduğu çadırda ramazan süresince 500 kişiye iftar yemeği verecek.

Sorgun Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla 500 kişilik iftar çadırı kurdu. Şakir Efendi Şehir Meydanına kurulan iftar çadırında her gün hayırseverlerin de desteği ile ilçe halkına iftar yemeği verilecek.

Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren paylaşma ayı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, “Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek ve imkânı olmayan vatandaşlarımızın faydalanması için 500 kişinin rahatlıkla iftar yapabileceği iftar çadırlarımızı Şakir Efendi Şehir Meydanında hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Burada misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, vatandaşlarımızı iftar soframıza bekliyorum” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108