Yılmek'ten Bahar Şenliği Konseri

Kentsel dönüşümü sosyal ve kültürel etkinlikler ile destekleyen Yıldırım Belediyesi, vatandaşlara birbirinden özel programlar sunmaya devam ediyor.

07 Nisan 2017 Cuma 00:00
Yılmek'ten Bahar Şenliği Konseri

Yıldırım Belediyesi hayata geçirdiği kültür sanat etkinlikleri ile fark oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YILMEK) okul öncesi öğretmenlerinden oluşan, Sadullah Öztürk şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu Adile Naşit Tiyatrosu’nda ‘Bahar Şenliği Konseri’ verdi.

Birbirinden güzel Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği örneklerinin seslendirildiği konserde çeşitli yörelere ait eserler ile usta bestekârların eserleri dinleyenleri geçmişte yolculuğa çıkardı.

Koronun yanı sıra YILMEK gitar eğitmenleri Necmi Işınçelik ve Ayfer Öztürk ile Yıldırım Belediyesi sanatçısı Engin Sezer de solo performans sergilerken, iki saat süren program boyunca seyirciler hüznü ve coşkuyu bir arada yaşadı.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde koro üyeleri de izleyicilerden tam not aldı.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 07.04.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108