Yıldırım’da ‘pazar’ denetimi

Yıldırım Belediyesi, pazar yerlerinde denetimleri artırdı.

10 Kasım 2016 Perşembe 11:15
Yıldırım’da ‘pazar’ denetimi

Pazar yerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafa ürünlerine etiket yazmaları ve belirlenen tezgah sınırlarını aşmamaları hususunda ikazda bulundu. Pazarcı esnafı ise pazarlarda seyyar meselesini ortadan kaldıran Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür etti.

Denetimler sırasında esnafın yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen ekipler, Yıldırımlıların taleplerini dinledi.

Pazar yerlerinde gereken standartları oluşturmak için denetim yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Denetimlerimizi hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı alışveriş ve en önemlisi vatandaşlarımızın mutluluğu için pazar yerlerinde çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu. Edebali, Yıldırım’a kazandırılacak modern pazar yerleriyle kaliteyi üst seviyeye çıkaracaklarını dile getirdi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
YıldırımPazarDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108