Yıldırım tıp merkezi 430 bin kişiye şifa dağıttı

Sağlık alanında yaptığı hizmetlerle ilçeye çağ atlatan Yıldırım Belediyesi, vatandaşlara şifa dağıtmaya devam ediyor.

04 Mayıs 2017 Perşembe 10:42
Yıldırım tıp merkezi 430 bin kişiye şifa dağıttı

Sosyal belediyecilik alanında insan dokunan hizmetlerle öncü kurum olan Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da vatandaşlara önemli imkanlar sunuyor. 1 Başhekimin kontrolünde 15 doktor ile 7 branşta faaliyet gösteren Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, 11 poliklinikte günde hafta içi 950, hafta sonu 350 kişiye sağlık hizmeti veriyor. Yıldırımlıların sağlık alanında ilk tercihi konumunda bulunan tıp merkezi, 2014’den bu yana; dahiliye, çocuk, kadın doğum, diş, KBB, göz, genel ve acil polikliniklerinde 430 bin 784 vatandaşa, 3 ambulansla 7 bin 665 kişiye de hasta nakil hizmeti verdi. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tıp merkezimiz, alanında uzman kadrosu ile vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi ilke ediniyor. Amacımız modern tıbbi imkanlarla ile Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak” dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI’

Yıldırım Belediyesi’nin sürdürdüğü sağlık hizmetlerinin önemine değinen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayıp, hizmetin ulaşmadığı vatandaşımız kalmayacak. Mutlu bir toplum ancak sağlıklı bireyler ile oluşturulabilir” ifadelerini kullandı. Öncelikli hedeflerinin sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de Yıldırımlıların yanında yer almak olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Türkiye’de tıp merkezi olan 5 belediyeden birisiyiz.

İnsanlarımızın en önemli ihtiyaçları sağlık. Uzman kadrosu, modern donanımıyla Tıp Merkezi’miz, ilçemizde sağlık alanında önemli bir açığı kapatıyor. Bu bilinçle harekete ederek hemşerilerimizin zor günlerinde, hastalıklarında yanlarında olarak, onların şifa bulmasına katkı sağlıyoruz. Vatandaşlarımızdan cenazesi olanlara, en zor günlerinde tüm işlemleri ücretsiz olarak sağlayarak, acılarını ve kederlerini bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyoruz. Bu bizim kültürümüzün ve kadim medeniyetimizin bize yüklediği bir görev” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Yıldırım Tıp Merkezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108