Yıldırım Müzik Akademisi'nde Mezuniyet Sevinci

Yıldırım Müzik Akademisi yaz kursunda eğitim gören 558 kursiyer, eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:04
Yıldırım Müzik Akademisi'nde Mezuniyet Sevinci

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren roman vatandaşlar, engelliler, yetimler, yoksullar ve kimsesizler gibi dezavantajlı grupları topluma kazandırmayı amaçlayan Müzik Akademisi’nde yaz kursları kapsamında 7 farklı branşta 3 ay eğitim gören 208’i engelli, toplamda 558 kursiyer eğitimlerini tamamlayarak başarı belgesini almaya hak kazandı. Sevdikleri branşlara yönelerek alanında uzman müzisyenler tarafından ritim, keman, bağlama, gitar, piyano, tiyatro ve koro eğitimleri alan öğrenciler, aldıkları teorik ve pratik bilgilerle kendilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Öte yandan yaz kursunu başarı ile tamamlayan öğrenciler, Hamamlıkızık piknik alanında bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler.

Yıldırım Müzik Akademisi’nde eğitimini aldığı enstrümanlar ile arkadaşlarına müzik ziyafeti sunan bir grup öğrenci, müziğe ve kendilerine bu imkanı sağladığı için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ettiler.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108