Yıldırım'lı Kadınlar Sağlıklı Yaşıyor

Sağlıklı yaşam imkânlarınıilçe sakinlerinin ayağına götüren Yıldırım Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmet verdiği kadın spor merkezleriyle zinde bir yaşamın kapılarını kadınlar için aralıyor.

10 Ocak 2017 Salı 14:45
Yıldırım'lı Kadınlar Sağlıklı Yaşıyor
Millet Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Dr.Sadık Ahmet Spor Merkezi ve Barış MançoKültür Merkezi’ndeki pilates seanslarına Yıldırımlı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Pazartesi ve Cumartesi arası haftanın 6 günü gerçekleştirilenpilates kurslarında 08.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. 4 ayrı merkezde kadınlara sağlıklı bir yaşam sunma hedefiyle kurs veren 12 bayan antrenör650 üyeye spor yapma olanakları tanıyor.

Spor eğitimlerine katılan kadınların kişisel eşyalarını koyabilecekleri kilitli dolaplar, soyunma odaları, dinlenme alanları ve duşlar da tesislerde mevcut.Öte yandan spor merkezlerine giderek kurslara katılma imkânıbulunmayan kadınlar, Yıldırım Belediyesi Web TV (tv.yildirim.bel.tr) üzerinden interaktif eğitimle pilates programlarını izleyerek evlerinde spor yapabilirler. Her geçen gün talebin arttığı kurslara katılarakpilates eğitimi almak isteyen Yıldırımlı kadınlarspor merkezlerine giderek başvuruda bulunabilirler.



PROFESYONEL SALONLARDAKİ İMKÂNLAR MEVCUT

Öncelikli hizmet grubunda yer alan kadınlar için projeler ürettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde kadınlara pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Ev hanımları ve çalışan kadınların daha sağlıklı, daha güvenli ve daha hijyenik bir ortamda spor yapabilmeleri için kadın spor merkezlerimizi hayata geçirdik.



Profesyonel spor salonlarında bulunan aletleri kadınların hizmetine sunduk. Spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen tüm Bursalı hanımları spor merkezlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108