Yıldırım'lı Çocukların Tiyatro Keyfi Sürüyor

Öğrencilere unutamayacakları bir yarıyıl tatili yaşatmak için ‘Çocuk Tiyatroları Festivali’ gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi’nin, Ezop Masalları’ndan uyarlanan oyun ile Kurnaz Vezir tiyatrosu büyük ilgi gördü.

25 Ocak 2017 Çarşamba 16:04
Yıldırım'lı Çocukların Tiyatro Keyfi Sürüyor
Yıldırım Belediyesi tarafından, 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte öğrencileri tiyatroyla buluşturarak sanatı sevdirmek için düzenlenen ‘Çocuk Tiyatroları Festivali’ büyük coşkuyla sürüyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 28 Ocak tarihine dek sürecek ücretsiz gösterilerden Ezop Masalları oyunu ve Kurnaz Vezir miniklerle buluştu. İnteraktif olarak gerçekleştirilen Ezop masallarından uyarlanan Cimri Adam isimli oyununa Yıldırımlı minikler büyük ilgi gösterdi.



Cimri bir adamın insanlarla olan ilişkisinin eğlenceli bir şekilde anlatıldığı oyunda iyilik, yardımseverlik ve arkadaşlık duygularının önemi eğlenceli bir şekilde anlatıldı. Günün ikinci oyununda ise Kurnaz Vezir adlı oyun sahnelendi. Ülkenin tahtına göz diken Kurnaz Vezir’in amacına ulaşmak için kraliçe ve çocuklarına karşı gerçekleştirdiği oyunlar çocukları kahkahaya boğdu. Vezir’in kurnazlıkları ve kandırmacaları karşısında minikler eğlenceye doydu.


 
‘Çocuk Tiyatroları Festivali’ etkinlik programı şu şekilde;
 
26 Ocak Perşembe / TiyatroTem - Dünyanın Yemeği / Barış Manço Kültür Merkezi / Saat: 11.00 – 14.00
 
27 Ocak Cuma / Tiyatro Tempo – Küçük Prens / Barış Manço Kültür Merkezi / Saat: 11.00 – 14.00
 
28 Ocak Cumartesi / Canım Kardeşim Müzikali / Barış Manço Kültür Merkezi / Saat: 11.00 – 14.00

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108