Yıldırım'lı çocuklar satranç öğreniyor

Yıldırım Belediyespor Yaz Okulları 1. Dönemi’nde satranç eğitimi alan 36 minik öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

07 Temmuz 2017 Cuma 11:31
Yıldırım'lı çocuklar satranç öğreniyor

Yıldırım Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin inşası için başlattığı yaz okulları ile öğrenciler, tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçiriyor. Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla marka şehir olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen Yıldırım Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte 36 minik öğrenciye satranç branşında eğitim verdi.

Proje kapsamında Mimar Sinan Spor Salonu’nda 12 Haziran’da başlayan Yıldırım Belediyespor 1. Yaz Dönemi, 36 kursiyerin katılımıyla tamamlandı. Kurslara 7 ile 14 yaş arasında katılan minik öğrenciler eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı. Yıldırım Belediyespor Yaz Okulları 2. Dönemi ise 4 Temmuz’da başlayacak.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108