Yıldırım'da Türk Sanat Müziği Esintisi

Konserlerden tiyatrolara, söyleşilerden konferanslara birbirinden değerli programlarla kültür sanatın kalbi Yıldırım’da atmaya devam ediyor.

06 Mart 2017 Pazartesi 15:28
Yıldırım'da Türk Sanat Müziği Esintisi

İlçede gerçekleştirilen dönüşüm hamlesinin yanında sosyal yaşamda da dönüşümü ilke edinen Yıldırım Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle Yıldırımlıların yaşamına renk katıyor. Barış Manço Kültür Merkezi, tamamı esnaf kadınlardan oluşan Aşk-Efza Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun verdiği ‘Unutulmaz Nağmeler’ isimli konsere ev sahipliği yaparak bir müzik ziyafetinde daha sanatseverleri ağırladı.

Türk Sanat Müziği’nde yılların eskitemediği eserlerin en güzel örneklerinin sunulduğu etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Koro ve solo olarak seslendirilen Nasıl Geçti Habersiz, Nazende Sevgilim, Yarım Kalan Aşk ve Şimdi Uzaklardasın gibi Türk müziğinin ölümsüz eserlerine hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, özellikle ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren ile özdeşleşmiş şarkıları alkış yağmuruna tuttu.

Konserin sonunda Yıldırım’ın artık sanatla anılan bir şehir olduğunu ifade eden katılımcılar, birbirinden güzel etkinliklerin düzenlenmesine vesile olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108