Yıldırım'da Ölü Ozanlar Derneği Kapalı Gişe Oynadı

Ünlü tiyatrocu Can Gürzap’ın başrolünü oynadığı ve biletlerinin kitap karşılığı dağıtıldığı Ölü Ozanlar Derneği oyunu Yıldırımlılardan yoğun ilgi gördü. Gecede toplanan kitaplar Mardin Subaşı Köyü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine gönderilecek.

05 Kasım 2016 Cumartesi 08:41
Yıldırım'da Ölü Ozanlar Derneği Kapalı Gişe Oynadı

Yıldırım Belediyesi 2016-2017 Kültür Sanat Sezonunda önemli etkinlikleri sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya getirmeye devam ediyor. Ünlü tiyatro sanatçısı Can Gürzap’ın başrolünde oynadığı Ölü Ozanlar Derneği oyununun biletleri kitap karşılığında ücretsiz olarak dağıtıldı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazanan oyundan elde edilen yüzlerce kitap, Mardin’in Subaşı Köyü İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören çocuklara hediye edilecek.
 
USTA KADRODAN MUHTEŞEM OYUN
 
Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen hikayesinin anlatıldığı ‘Ölü Ozanlar Derneği’ adlı oyunda, okul, aile ve öğrenci üçgeninde yaşanan olaylar trajikomik bir şekilde anlatıldı. Ünlü oyuncu Can Gürzap’ın okula yeni atanan John Keating rolünü canlandırdığı oyunda, idealler ve gerçek yaşam arasındaki çarpıcı farklılıklar ince örülmüş detaylar şeklinde izleyiciye aktarıldı. Oyun sonunda Can Gürzap, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen, Efe Yeşilay, Metin Hasgül, Berkay Şanveren, Can Türkdoğan, Emre Çoldur, Mekin Sezer, Enes Daniş, Onur Yaldız, Alev Sezer, Gökhan Dost, Hande Djavadi, İrem Uğural ve Banu Batur’dan oluşan oyuncu kadrosu Yıldırımlı sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108