Voleybolun Yıldızları Yıldırım'da Yetişiyor

Sportif yatırımlarıyla uluslararası spor şehri hüviyetine bürünen Yıldırım, barındırdığı genç nüfus potansiyelindeki yeni yetenekleri keşfediyor.

11 Ocak 2017 Çarşamba 20:32
Voleybolun Yıldızları Yıldırım'da Yetişiyor
büyük spor kompleksi ve mevcut spor tesisleriyle Yıldırım’ı ülkenin sporcu fabrikası şehri haline getirmeyi amaçlayan Yıldırım Belediyesi, genç yetenekleri sporla buluşturuyor. Yıldırım Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren spor okullarıyla öğrenciler sağlıklı yaşama adım atarken, uzman eğitimciler gözetimindeyeteneklerini geliştirerek Yıldırım’ın spor arenasındaki başarı umudu oluyor.2002 ile 2010yılları arası doğumlu çocukların katılabildiğivoleybol kurslarında 140 öğrenci eğitim görüyor. Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Spor Salonu’ndaki kurslarda çocuklara voleybol eğitiminin yanı sıra toplu ve topsuz oyunlar oynatılarak temel vücut gelişimlerinin sağlıklı olması amaçlanıyor.



‘YILDIRIM’IN GURURU OLACAKLAR’

Yıldırım’da genç nüfusun ciddi bir spor potansiyeli olduğunu belirten Başkan Edebali, “Yeni yetenekleri keşfetmek ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak için desteğimizi sürdürüyoruz. Sporla ilgilenen bireylerin okul eğitimlerinde de başarılı olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmalarını sağlamanın yanında Yıldırım’da geleceğin sporcularını yetiştireceğiz. Türkiye’nin en büyük spor kompleksi ve mevcut spor tesislerimizle uluslararası spor arenasında boy gösterecek, bayrağımızı dalgalandıracak ve milli marşımızı dinleterek göğsümüzü kabartacak sporcularımız Yıldırım’ın gururu olacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkan Edebali, tüm ailelere çocuklarını spora yönlendirme çağrısında bulundu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108