İsmail Hakkı Edebali'ye Başarı Belgesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ürettiği hizmetler, vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişki karşılıksız kalmadı.

02 Ocak 2017 Pazartesi 14:52
İsmail Hakkı Edebali'ye Başarı Belgesi

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın tarafından Başkan Edebali’ye ‘Başarı Belgesi’ taltif edildi.
 
Görev süresince belediye teşkilatının başarı ile sevk ve idare edilmesi, belediyeye verilen görev ve hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde uygulanmasını sağlayarak kamusal fayda oluşturulmasının yanında; vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin artırılması, personelin etkin çalışması, vatandaşla diyaloğun gelişmesi hususunda ve özellikle kentsel dönüşüm konusunda gösterilen üstün başarı ve özverili çalışmaları nedeniyle Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın tarafından ‘Başarı Belgesi’ taltif edildi. Geride kalan yaklaşık üç boyunca Yıldırım’ı insanların yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehir kimliğine kavuşturmak adına gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde daima insana dokunmayı, hemşehrilerimizin kederleri ve mutluluklarını paylaşmayı ilke edindik. Vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşama arzularına cevap vermek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
 
‘VATANDAŞLARIMIZIN TAKDİRİNİ ESAS ALIYORUZ’
 
Gerçek başarının Yıldırımlılardan gelecek destek ve takdirle meydana geleceğini işaret eden Başkan Edebali, “Rutin belediyecilik faaliyetlerimizin yanında, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla her kademede alternatif hizmetler üreterek; çocuklarımızdan gençlerimize, yetişkinlerimizden yaşlılarımıza ulaşarak, dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık uygulayarak büyük Yıldırım ailesinin mensubu olmaktan mutluluk duyacağı Yeni Yıldırım’ı el birliği ile inşa ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar süresince desteğini her alanda hissettirerek bize güç veren değerli büyüğümüz Yıldırım Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın’a gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ediyorum. Bunun yanında belirtmek isterim ki, Yıldırım’ı, yaşam standartları yükselmiş, mutluluk ve huzur ikliminin hakim olduğu bir şehir haline getirirken bizi asıl başarılı kılan hemşehrilerimizin desteği ve takdiridir” diye konuştu.


 
DEĞİŞİMİN MİMARI
 
Birlikte yürütülen çalışmalar süresince Başkan Edebali’nin daima vatandaşların memnuniyeti için çaba gösterdiğini aktaran Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, “Başkanımızın göreve geldiği günden itibaren Yıldırım’da altyapıdan üstyapıya, sosyal çalışmalardan kültürel ve sportif faaliyetlere kadar büyük bir değişim yaşanmaya başladı. İlçemiz, çehresi modern kimliğe bürünürken ilk gün makam kapısını söktürerek vatandaşlara yakın olacağını gösteren ve bugüne kadar gerçekleştirdiği esnaf ve aile ziyaretleriyle bunu yerine getiren bir Başkan’a sahip. Yıldırım’a değer katan, vatandaşlarımızın mutluluğu için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Başkanımızı kutluyor, görevlerinde başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108