Bursa’daki çelik kasa hırsızları suçüstü yakalandı

Bursa’da Yıldırım ilçesi Hacivat mahallesi 11 Eylül bulvarında gece yarısı bir işyerinden çelik kasa ve kamyonet çalan 3 kişiyi polis ekipleri suçüstü yakaladı.

08 Şubat 2022 Salı 14:51
Bursa’daki çelik kasa hırsızları suçüstü yakalandı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat mahallesi 11 Eylül bulvarında bulunan bir matbaada meydana geldi.

Gece saatlerinde işyerine gelerek içeride bulunan çelik kasa, güvenlik kamerası kayıt cihazı, elektronik malzeme ve çekmece buldukları kamyonet anahtarını çaldı.

Çalınan malları işyerine ait kamyonete yükleyerek kaçan 3 hırsızı takibe alan Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro amirliği ekipleri A.M., M.Ç. ve I.K.’nın kasayı açmak için Samanlı mahallesi kırsalına gittiklerini tespit etti.

Harekete geçen ekipler kasayı açmaya çalışan A.M., M.Ç. ve İ.K.’yı kasayı açacakları esnada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık şüphelisi A.M., M.Ç. ve I.K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108