Bursa'da evin önündeki çöp kovalarını çalıyor

Bursa’da görülmemiş bir olay yaşandı. Kapı önünde duran dolu çöp kovasını boşalttı. Ardından çöp kovasını çakarak uzaklaştı. Ev sahibi kovayı yenileyince aynı hırsız ikinci kovayı ertesi gün de çaldı.

22 Kasım 2021 Pazartesi 09:14
Bursa'da evin önündeki çöp kovalarını çalıyor

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli bir şahıs önce bir evin önünde duran çöp kovasını gözüne kestirdi.

Kimsenin olmadığı gören şahıs çöp dolu sahibinin kapısının önüne kovayı boşaltı, ardından çöp kovasını elinde tutarak bölgeden uzaklaştı.

Ev sahibi ise çöp kovasını bir gün sonra yeniledi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise hırsızın ertesi gün 2.kez gelerek yeni çöp kovasını da çaldığı öğrenildi.

Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için tahkikat başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.11.2021 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108