Bursa'daki Hırsızlık Kameralarda

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Yeşil Cami Caddesi'nde yaşanan olayda, şüpheli şahıs elektrikli sobayı alıp olay yerinden uzaklaşıyor.

16 Aralık 2021 Perşembe 17:58
Bursa'daki Hırsızlık Kameralarda

Bursa'da Merkez Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi Yeşil Cami Caddesi üzerinde yaşanan olayda edinilen bilgilere göre, karşıda bulunan bir marketten çıkan şahıs işyerinin önünde bulunan Elektrikli Soba'yı alarak hiç bir şey olmamışcasına olay yerinden uzaklaşıyor.

Çevrede şahsın girdiği market ve çevredeki başka bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan olayda, şüphelinin rahat tavrı pes dedirtti.

Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 16.12.2021 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108