Bursa'da otomobil VIP minibüse çarptı: 2 yaralı

Bursa'da ışıkta bekleyen bir VIP minibüse arkadan gelen başka bir otomobilin çarptığı kazada 2 kişi otomobilde sıkışarak yaralandı.

02 Ocak 2022 Pazar 13:51
Bursa'da otomobil VIP minibüse çarptı: 2 yaralı

Kaza, 02.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Mimarsinan bulvarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kemal Çetin idaresindeki 16 U 9163 plakalı otomobil aynı yönde ışıklarda bekleyen Alican Çimen idaresindeki 16 CYM 47 plakalı VIP minibüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Kemal Çetin ve yanında bulunan arkadaşı Engin Kaya otomobilde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan 2 kişi ekiplerin yardımıyla çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptığı ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar.

Kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 02.01.2022 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108