Bursa'da devrilen elektrik sobası can aldı

Bursa’da bir apartmanın bodrum katında elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

13 Ocak 2022 Perşembe 11:46
Bursa'da devrilen elektrik sobası can aldı

Yangın, saat 07.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri binanın bodrum katından yoğun bir duman geldiğini fark etti. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale edip söndürdü. İtfaiyeciler eve girdiklerinde 57 yaşındaki yalnız yaşayan İbrahim Yılmaz’ın cansız bedenini buldu.

Ekipler, Yılmaz'ın elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın komşuları acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından İbrahim Yılmaz'ın yanmış bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108