Bursa'da Çöp Ev Operasyonu! Tam 3 Ton Çöp Çıkartıldı

Çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden yaklaşık 3 ton çöp çıkartıldı.

07 Eylül 2018 Cuma 00:41
Bursa'da Çöp Ev Operasyonu! Tam 3 Ton Çöp Çıkartıldı

Vatandaşların ihbarı üzerine gerçekleştirilen yasal işlemler neticesinde Sinandede Mahallesi’nde bulunan evden çıkan tonlarca çöp, Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Mahalle sakinlerinin şikayeti sonucunda, evini çöplerle doldurduğu tespit edilen G.G’nin evine giden ekipler, Bursa 2’nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararla belirtilen adreste yapılan arama neticesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çöp boşaltma ve temizlik çalışmaları sonrası rahat bir nefes alan mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

TEMİZ VE YAŞANABİLİR YILDIRIM

Çevreye ve insanlara zararlı olacak temizlik konularına titizlikle yaklaştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Temizlik konusunda hassasiyet gösterirken çöp ev gibi manzaralarla karşılaşıldığında gereken işlemleri ekiplerimizce yerine getiriyoruz. Yıldırım’ın sahibi olan vatandaşlarımızdan bu gibi durumlar karşısında duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

İlçedeki yapılan temizlik çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak 69 mahallemizde haftanın 7 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 71 adet çöp kamyonu, 6 adet vakumlu yol süpürme aracı, 15 adet açık kasa kamyon, 4 adet arazöz, 1 adet konteyner yıkama ve dezenfekte aracı, 5 adet kepçe ve 570 kişilik ekiple faaliyet gösteriyoruz.

İlçe sakinlerimizin yaşam kalitesini yükseltmek adına 7/24 gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızda hız kesmeyeceğiz” diye konuştu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108