Bursa'da Av Tüfeğiyle Eşini ve 2 Çocuğunu Rehin Aldı

Bursa'da Yıldırım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve kıskançlık krizine giren şahıs eşi ve 2 çocuğunu av tüfeğiyle rehin aldı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 22:00
Bursa'da Av Tüfeğiyle Eşini ve 2 Çocuğunu Rehin Aldı

Olay, Yıldırım'a bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Abdülkerim B. (34) ve eşi Esra B.(30) tartışmaya başladı.

Uyuşturucu maddenin etkisiyle saldırganlaşan Abdülkerim B., Esra B.'nin kendisini aldattığını iddia ederek şiddet uyguladı. Esra B., polisi arayarak yardım istedi.

Bu sırada yatak odasından av tüfeğini alan Abdülkerim B., eşi Esra B. ile 2 çocuğunu rehin aldı.

Polis ekiplerini mahallede gören Abdülkerim B., ekiplere bir süre direndi. Ekipler, sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak güvenlik tedbiri aldı.

Müzakereci polis Abdülkerim B.'yi ikna etmeye çalışırken, çelik yelekli ve uzun namlulu polis ekipleri, Esra B. ile 2 çocuğunu kurtardı.

Yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından eli silahlı Abdülkerim B. gözaltına alındı.

Abdülkerim B.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu ve olay esnasında madde etkisinde olduğu ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 20.10.2021 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108