“Sokak Hayvanlarından Mesaj Var”

Bursa Kent Konseyi koordinasyonunda düzenlenen “Sokak Hayvanlarından Mesaj Var” konulu kompozisyon yarışması için müracaatlar başladı.

11 Ocak 2017 Çarşamba 20:15
“Sokak Hayvanlarından Mesaj Var”
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Can Dostları Derneği işbirliğiyle “Sokak Hayvanlarından Mesaj Var” konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor. Bursa’daki ortaöğretim düzeyi öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon yarışması için son başvuru tarihi 26 Nisan. Yarışma bünyesinde okullar kendi içlerinde ilk 3’e giren kompozisyonları belirleyerek Bursa Kent Konseyi’ne gönderecek.



Okullardan gelen kompozisyonlar ise Bursa Kent Konseyi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında kurulacak seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınacak ve Bursa genelinde ilk 3’e giren kompozisyonlar belirlenecek.

Ödüller:

Birincilik Ödülü: Laptop

İkincilik Ödülü: Tablet

Üçüncülük Ödülü: Fotoğraf Makinası

Yarışma takvimi ise şu şekilde;

Okulların ilk 3’e Giren Kompozisyonları Son Gönderme Tarihi: 26 Nisan 2017

Seçici Kurul Toplantısı: 03 Mayıs 2017

Ödül Töreni: 12 Mayıs 2017


“Sokak Hayvanlarından Mesaj Var” Kompzisyon Yarışması Katılım Şartnamesi İçin BURAYA Tıklayın

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108