Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Kar kalınlığının 48 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da, günübirlikçiler ile yerli ve yabancı turistler pistleri doldurdu.

18 Aralık 2021 Cumartesi 14:53
Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Çevre illerden gelen yerli ve yabancı turistler, pistleri doldurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre Uludağ'da kar kalınlığı 48 santimetreye ulaştı. Uludağ'da hava sıcaklığı ise en yüksek eksi 5 derece olarak ölçüldü.

Hava sıcaklığının gecenin ilerleyen saatlerinde sıfırın altında 9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yoğun taleple birlikte otellerde doluluk oranı da arttı.

İlk kez Uludağ’a geldiklerini ifade eden vatandaşlar, ‘Uludağ çok güzel sezonun ilk karını burada görüyoruz. Bol bol kayak yaptık. Yoğunluk var pistler çok kalabalık’ dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108