Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

25 Aralık 2021 Cumartesi 12:30
Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Kış ve kayak turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta kar yağışının iyi gittiği Uludağ Sarıalanda kar kalınlığı 72 santimetreyi bulurken, oteller bölgesinde ise 60 santimetrenin üstüne çıktı.

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Uludağ'da hava durumu -8 ile -10 dereceleri gösterse de pistler boş kalmadı.

Rüzgarın yoğun hissedildiği Uludağ'da güneş kendini gösterse de zaman zaman bulutların etkisi ile kararan hava gözlemlendi.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen vatandaşlar da Uludağ'ı sevdiklerini dile getirirken, kayak yapmanın da keyifli ve zor olduğunu ifade ettiler.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108