Uludağ 2022 Yılının İlk Günüde Doldu Taştı

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’a yılın ilk günü çıkmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Günübirlik tatilcilerle birlikte pistler doldu taştı.

01 Ocak 2022 Cumartesi 14:10
Uludağ 2022 Yılının İlk Günüde Doldu Taştı

Uludağ'da yeni yıl yoğunluğu yaşandı. Zirveye çıkmak isteyen vatandaşlar, kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Günler öncesinden gelen tatilciler ve günü birlikçilerle birlikte pistler doldu taştı.

Yeni yılın ilk günü hafta sonuna denk gelmesiyle yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının eksi 6'ya kadar düştüğü gösterdiği zirvede, kimi kızaklarıyla, kimi kayak takımlarıyla beyaz güzelliğin keyfini çıkardı.

Uludağ Milli Parkı gişelerinden itibaren oluşan uzun araç trafiğine rağmen, 50 santimetreyi aşan kar kalındığında vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

Günübirlik Uludağ'a çıkan Bursa'lılar da ailece mangal yapmayı ihmal etmediler.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108