2 bin metrede 'sushi' keyfi

Kış turizminin en gözde mekanlarından Uludağ'da, 2 bin metre ve eksi 10 derecede 'sushi' keyfi misafirleri bekliyor.

25 Aralık 2021 Cumartesi 10:56
2 bin metrede 'sushi' keyfi

Son iki yıldır pandemi sebebiyle sönük geçen kış turizminin en gözde mekanlarından Uludağ'da, bu sezonun yoğun geçmesi bekleniyor.

Kar kalınlığının iki metreye yaklaştığı Uludağ'da misafirleri sadece kayak değil, birbirinden çeşitli ve lezzetli damak tatları da bekliyor.

Bu konuda harekete geçen Karinna Hotel İşletme Müdürü Harbi Türk, bu yıl da misafirleri birbirinden lezzetli sürprizlerin beklediğini belirterek, ''Çeşitliliği bol olan bir sushi, sonrasında fondü ile bu sezona başlıyoruz. Misafirlerimiz bu sene çok mutlu olacak. Yoğun kardan zaten mutlular. Yeme içme farklılığından gayet mutlu olacakları bir sene onları bekliyor'' dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Sushi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108