Çemişgezek feribot saatleri yeniden düzenlendi

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde feribot seferlerinin 15 Mart itibariyle yeniden düzenlendiği bildirildi.

15 Mart 2022 Salı 13:05
Çemişgezek feribot saatleri yeniden düzenlendi

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde feribot seferlerinin 15 Mart itibariyle yeniden düzenlendiği bildirildi.

Çemişgezek Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemize ait feribot sefer saatleri, akaryakıt fiyatlarındaki artış, feribotun araç taşıma doluluk oranında yüzde 50 kapasiteye gerilemesi, feribotun indirimsiz (ÖTV’siz) yakıt alma şartlarının ortadan kalkması ve piyasadaki litre fiyatları üzerinden motorin alması sebebiyle bir süreliğine feribot seferlerinde ulaşımı aksatmamak adına günün şartlarına uygun gerçekçi düzenleme yapılmıştır” denildi.

Açıklamada Çemişgezek iskelesinden ilk feribotun 07.00, Elazığ iskelesinden ise 07.30 itibariyle hareket edeceği, iki saat süreyle devam edecek olan seferlerin Çemişgezek iskelesinden 22.00, Elazığ iskelesinden ise 22.30 itibariyle sona ereceği kaydedildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108