‘Kralın Diş Ağrısı` Kestel`de sahnelendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu ile Kestel’de vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 15:15
‘Kralın Diş Ağrısı` Kestel`de sahnelendi

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyununu, Kestel İlçesi’nde sahneledi. Kestel Kültür Merkezi sahnesinde izleyiciyle buluşan eğlenceli oyun, çocuklar ve gençler kadar yetişkinlerden de büyük ilgi gördü. Diş hekimlerinden çok korktuğu için ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, sanatseverlere eğlenceli anlar yaşattı.



Pekcan Türkeş’in kaleme aldığı, E. Ertan Akman’ın yönettiği oyunda M. Eren Topçak, Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer rol aldı. Dekoru Murat Şimşek, kostümleri Funda Çebi ve Murat Şimşek, ışıkları Haluk Sayılır ve müzik düzenlemesi ise Müge Açıkdüşünenler’in imzasını taşıyan oyun sonrasında Kestelliler, Şehir Tiyatrosu sanatçılarına alkışlarla ve tezahüratlarla teşekkür etti.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 26.12.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108