Allah Herkese Önce Sağlık Versin.

Kendi çocuğumun geçirdiği bir rahatsızlık sonucunda Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yıllardır gidip gelmekteyiz. Onkoloji servisinde devam etmekte olan tedavimizin sonucunda çok şükür ki hastalığı atlattık. Allah Herkese Şifa Versin. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hemen hemen hepimizin bildiği üzere yoğun olan bir hastanedir. Bu yoğunluğun içersinde onkoloji servisi ayrı bir yer almaktadır. Yıllık rutin kontrollere gidilmesi gereken rahatsızlığımız bu yoğunluğa sürekli olarak şahit olmamıza vesile oluyor.

Bu yıl yine rutin olarak kontrole gittiğimizde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi onkoloji servisinin yeni binasına taşındığını öğrenmiş olduk. İnternette araştırma yapmama rağmen hakkında çok fazlaca bilgiye ulaşamadığım Sabahattin Gazioğlu ve Ailesi tarafından yaptırıldığını öğrendiğim Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi gerçektende oldukça muntazam ve rahatsız olan hastaların rahat edebilecekleri, kargaşadan uzak sakin bir şekilde muayene, tedavi gibi işlemlerini yaptırabilecekleri bir hastane olmuş.

Rutin kontrollerimiz bittikten sonra Sabahattin Gazioğlu ve Ailesi'ni merak ettim açıkçası; ve hastaneden ayrılırken bir yandanda gözlerim Sabahattin Gazioğlu ve Ailesi'nin resim vb. gibi içerikler aradı. Eminim ki bizim gibi hastaneye giden hemen hemen herkesin merak ettiği kişilerin resimleri hastanenin girişinde soldaki duvarda asılıdır.

Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi'ni yaptıran ve daha öncede belirttiğim gibi internette kendisiyle alakalı çokta fazla bilgi bulamadığım Sabahattin Gazioğlu ve Ailesi'ne ve tedavi süresinde bize yardımcı olan doktor, hemşire, hizmetli ve bütün hastane çalışanlarına SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Tüm Hastaların Biran Önce Sağlığına Kavuşması Dileğiyle

Kalın Sağlıcakla...

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108