Hayvan sevgisi karşılıksız kalmadı

Tavuklarını telef eden tilkiyi suçüstü yakalayıp zarar vermeden doğaya salmıştı, ilçe kaymakamı zararını karşıladı.

28 Mart 2022 Pazartesi 16:46
Hayvan sevgisi karşılıksız kalmadı

Tavuklarını telef eden tilkiyi suçüstü yakalayıp zarar vermeden doğaya salmıştı, ilçe kaymakamı zararını karşıladı.

Sivas’ın Gürün ilçesi Gökçeyazı köyünde yaşayan Mutlu Demir, 30 tavuğunu telef eden tilkiyi suçüstü yakalamıştı. Demir, kendisine zarar veren tilkiyi zarar vermeden doğaya saldı. Görüntülediği bu anların haberleştirilmesi üzerine hayvan severlerin taktirini topladı.

Gürün Kaymakamı Halil Yazıcı, Mutlu Demir’in taktir toplayan bu hareketini ödülsüz bırakmadı. Yazıcı, Demir’in zararını karşılayarak telef olan tavukları yerine kendisine yeni tavuklar hediye etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108