Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Bursaspor'da, Özcan Bizati dönemi de sona erdi. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Bitci Timsah Park'ta oynanan Manisa FK maçı beraberliği sonrasında oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığı gerekçesiye taraftar tarafından istifaya davet edilen Özcan Bizati, Bursaspor Kulübü ile yollarını karşılıklı olarak ayırdı.

İlk yarıda rakibe deyim yerinde ise soluk aldırmayan Bursaspor, ikinci yarıda yorgun ve azmini kaybetmiş kadrosuyla izleyenleri şaşırttı. Takımın düşen kondisyonu ve ilk yarıyla alakası olmayan oyun anlayışı karşısında hiç bir değişiklik yapmayan Bizati, maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı.

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, maç öncesi Bursaspor Kulübü ikinci başkanı Emin Adanur tarafından bizzat dağıtılan Pilav'dan yemiş olsa gerek, oyunda ya tansiyonu çıktı ya da kolestrolü yükselmiş!

Bursaspor - Manisa FK karşılaşmasında teknik direktörlükten ziyade, maçı izlemeye gelen bir taraftar görüntüsü sergileyen Özcan Bizati, geç kaldığı oyuncu değişiklikleriyle de Bursaspor'un beraberlikteki payının büyük sahibi oldu.

Geçtiğimiz yıl büyük başarı sağlayan futbolcularla bu yıl puan toplayamayan Bizati, dönem dönem eleştirilerin hedefi olmuştu. Taraftarlar maçın bitimine doğru yönetimi istifaya davet ettiler. Maç sonrasında yaptığı basın açıklamasında 'Seyircinin tepkisi ile hocalar değişmez. Burada seyirci karar merci değil' ifadelerini kullanan Özcan Bizati, Bursaspor'lu taraftarlardan büyük tepki aldı.

Sonuç olarak statta birlikte maçı izlediğim ofis komşum Uğur ÖZER ile maç öncesi ve maç esnasında yaptığımız eleştiriler de kendisiyle ara ara fikir ayrılığına düştüğümüz konularda Uğur Bey haklı çıkmış oldu.

Sosyal medyada bir çok taraftar tarafından eleştirilen Özcan Bizati'nin yanı sıra bazı taraftarlar sosyal medya hesaplarında ''Yazık maç 5 TL olunca Özcan hocada maçı seyretmeye gelmiş!'' ve ''Eee maçtan sonra da helva dağítsaydınız'' gibi paylaşımlar da oldukça ilgi çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108