Türkeli’de vatandaşlara bin fidan dağıtıldı

Sinop’un Türkeli ilçesinde, 21-26 Mart Ormancılık Haftası dolayısıyla vatandaşlara bin adet meyve fidanı dağıtıldı.

24 Mart 2022 Perşembe 16:41
Türkeli’de vatandaşlara bin fidan dağıtıldı

Sinop’un Türkeli ilçesinde, 21-26 Mart Ormancılık Haftası dolayısıyla vatandaşlara bin adet meyve fidanı dağıtıldı.

21-26 Mart Ormancılık Haftası, Türkeli ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda, Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara meyve fidanı dağıtımı gerçekleşti. Merkez Camii önünde düzenlenen meyve fidanı dağıtımında, fıstık çamı, ceviz ve kestane fidanlarından oluşan bin adet meyve fidanı dağıtıldı.

Fidan dağıtımına, İlçe Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, İlçe Orman İşletme Müdürü Faruk Karbuzoğlu, Orman İşletme personelleri ve vatandaşlar katıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108