Türkeli kara teslim

Sinop’un Türkeli ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

11 Mart 2022 Cuma 15:16
Türkeli kara teslim

Sinop’un Türkeli ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Türkeli’ye ulaşım sağlayan tüm yollarda ulaşım güçlükle sağlanıyor. İlçeye bağlı birçok köye ulaşım sağlanamazken, Türkeli - Ayancık karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kaza sonucu bir süreliğine kapanan yol, aracın yerinden kaldırılmasının ardından yeniden açıldı ancak ulaşımın güçlükle sağlanabildiği öğrenildi.

Öte yandan Türkeli ilçesi ile Kastamonu ili arasında yola çıkacak sürücüler, Çatalzeytin ilçesi Kaymazlar Yılanlıkaya mevkisinde çığ düşmesi sonucu kapanması sebebiyle uyarılarak, zincirsiz olarak yola çıkmamaları istendi.

Bu arada, zincirsiz ve yüksek tonajlı araçların Ayancık ve Abana güzergahlarında geçişlerinin kapatıldığı bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108