Kehribar Taşının Faydaları

Kehribar Taşının Faydaları Şifaları Özellikleri, Kehribar Taşı Nelere, Hangi Hastalıklara İyi Gelir

27 Kasım 2016 Pazar 00:56
Kehribar Taşının Faydaları

Kehribar taşı ağrıyan yerlere koyulduğunda ağrıları hafifletir. Kullanılan kehribar taşının ağrıyan yer bölge kadar büyük olması etkisini güçlendirir. Kehribar taşı soğuk algınlığı, astım, guatr, bronşit, ve astım tedavileri için boyun bölgesinde kullanılabilir.

Kehribar taşı troid enfeksiyonları tedavisinde diğer taşlardan üstündür. Kehribar taşı ile sol elde oynandığında vücuttaki elektriği toplamaktadır. Kehribar taşı vücuttaki elektrik yükünü azalttığı için depresyonada faydalıdır.

banner119
Son Güncelleme: 27.11.2016 04:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108