Kış Çayı

Uzmanla kış aylarında için vücut bağışıklığını yükseltmek için vitamin haplarının içilmesi yerine bu verdikleri bitkileri demleyerek kendilerine bir detoks uygulaması olarak kullanmaları yönünde tavsiyelerde bulunuyor.

26 Aralık 2016 Pazartesi 19:14
Kış Çayı
İçindekiler

Zencefil 
Zerdeçal
Tarçın 
Karanfil
Havlıcan
Bamya Çiçeği
Ihlamur
Papatya

Çayın içindeki zencil solunum yollarını açarak ciğerleri rahatlatırken, tarçın kandaki pıhtılaşmayı engelleyerek kalp krizi riskinin düşünüyor özellikle havlıcan ise göğüsü yumuşatarak vucuttaki toksinleri atılmasına yardımcı olarak kışa rahat ve sağlıklık girmemizi sağlıyor.

Kış Çayı Nasıl Hazırlanır ?

Yukarıdaki bitkileri isteğe göre birer tutam karıştırarak kaynamış suda 15 dakika demledikten sonra tüketebilirsiniz.

Yahya Can DEDE

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108