Avşar Otunun Faydaları

Avşar Otunun Faydaları Şifaları Özellikleri, Avşar Otu Bitkisi Nelere Hangi Hastalıklara İyi Gelir

08 Aralık 2016 Perşembe 23:05
Avşar Otunun Faydaları
Avşar Otu Özellikleri

Daha ziyade Mısır,Şam ve Yunanistan tarafından yetişir. Kara,dağ ve nehir'e ait cinslere ayrılır. Tohumu,bitkisi,üsaresi kullanılır.İyisi güzel ve kokulu olanıdır.Bir çok bilginler bunun Yarpuz olduğu söylerler.

Avşar otu Faydaları

En mühim kalp ilacıdır ,kalbi ve mideyi kuvvetlendirir.Çarpıntıyı ve sıkıntıyı giderir. Tohumu kaynatılıp içilirse uçuğa ve idrar tutukluğuna faydası vardır. Üsaresi göze çekilirse görme kudretini artırır. Gülyağı,sirke ve kabuklu arpa ile katı urlara yakı yapılırsa faydalıdır.Akrep sokmasına yakı gibi konulursa şifa verir. Güneşte bir parça kurutulduktan sonra her gün biraz çiğnense diş ağrısını dindirir. Az miktarda yenirse erkeklik kuvvetini arttırmakta birebirdir. İç ağrılarına,idrar çoğalmasına iyi gelir.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108