Amber Kabuğu (Sığla Ağacı) Faydaları

Amber Kabuğu (Sığla Ağacı) Faydaları Şifaları Özellikleri, Amber Kabuğu (Sığla Ağacı) Bitkisi Nelere Hangi Hastalıklara İyi Gelir

16 Kasım 2016 Çarşamba 00:00
Amber Kabuğu (Sığla Ağacı) Faydaları

Antil Adalarında yetişir. Kabuğu kullanılır. Tıpta kabuğu kullanılır. Kabuğun dışı kahverengiye yakın gridir. İçi,sarı rengidir.

Mideyi rahatlatır. Hazım bozukluluklarına  iyi gelir. Dizanteri ve ishale şifası görülür. Kansızlığı tedavi eder. Anne sütünü fazlalaştırır. Bağırsakları düzene soka. Sinirleri gevşetir.
 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108