Alıçın (Aluç) Faydaları

Alıçın (Aluç) Faydaları Şifaları Özellikleri, Alıçın (Aluç) Bitkisi Nelere İyi Gelir

15 Kasım 2016 Salı 20:52
Alıçın (Aluç) Faydaları

Dağlık bölgelerde, çamlıklarda ve kireçli topraklarda yetişir. İki çeşittir. Alıcın meyvelerinde bol miktarda C vitamini vardır.

Lapası şiş olan yerlere konulursa şişliği giderir. Erkekliği kuvvetlendirir, şehveti artırır. Balgama ve sevdadan gelen g-hastalıklara iyi gelir. Kabızlığı önler. Safranın çoğalmasını önler. Mideye ve kalbe kuvvet verir. Suyu çıkarılıp şekerle birlikte içilirse düşürür,sinir bozukluğunu ve asabi çarpıntıyı geçirir. Damar sertliğine, göğüs nezlesine, uykusuzluğa iyi gelir.Kadınlarda aybaşı ifrazatını çoğaltır.
 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108