Abdest Bozan Otunun Faydaları

Abdest Bozan Otunun Özellikleri Rutubetli yerlerde, çayırlarda, yol kenarlarında ve bahçelerde yetişir. Boyu altmış ila yetmiş cm arasında değişmektedir. Ağacı, kökü (ezilip mayi yapılarak) kullanılır.

06 Kasım 2016 Pazar 19:38
Abdest Bozan Otunun Faydaları

Abdest Bozan Otunun Faydaları

Çıbanların olgunlaşmasına yardım eder. Kökünden yapılan çay; birer saat ara ile bir kaşık olmak üzere günde on iki kaşık içildiğinde bağırsak gazlarını giderir. Mideyi kuvvetlendirir ve yanmasını önler. Ter ve balgam söktürür.

Göğüs ve baş ağrılarını geçirir, vücuda dinçlik verir. Burun kanamalarını keser, ateşi düşürür. Bademcikteki şişlikleri indirir. İdrar yolları rahatsızlıklarına iyi gelir.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108