Reina'nın Sahibi Mehmet Koçarslan Kimdir ?

Reina'nın Sahibi Mehmet Koçarslan Kimdir ?

İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden olan ve yılbaşı gecesi terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi olan Mehmet Koçarslan'ın hayatını araştırdık

Mehmet Koçarslan, 1958 yılında Tunceli'de dünyaya gelen iş adamı ve gece kulübü işletmecisidir. Tam 25 yıl boyunca kömürcülük yapmıştır ve aynı zamanda aile şirketindeki madencilik işi haricinde ithalat ve ihracat ile de uğraşmıştır.

Bir süre bu iki sektörde devam eden iş hayatı, birden değişmiş ve İstanbul'un bilinen gece kulüplerinden olan Reina'yı açmıştır.

Aynı zamanda Galatasaray adası olarak bilinen Su Adası'nın da işletmecisi olan Mehmet Koçarslan, eşi Müge Koçarslan ile 6 ay birlikte, 6 ay ayrı yaşamaktadır. Kendilerinin 3 kızları bulunmaktadır.

En küçük kızına Amerikalı bir arkadaşı İspanyolca olan "Reiana" adını koymuştur ve isim kraliçe anlamına gelmektedir. Kızının adını mekanına veren Mehmet Koçarslan, kızının isminin uğuru sayesinde bu günlere geldiğine inanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108