YÖK Başkanından Hollanda’ya ve Avrupa ülkelerine tepki

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Hollanda ile yaşanan diplomatik krize değinerek, Hollanda'nın tutumuna ve Avrupa ülkelerinin tavrına tepki gösterdi.

13 Mart 2017 Pazartesi 15:35
YÖK Başkanından Hollanda’ya ve Avrupa ülkelerine tepki

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Söyleşileri programında konuşan Prof. Dr. Saraç, demokrasinin beşiği olarak görülen Avrupa’da yaşananların utanç verici olduğunu belirterek,

“Hak ve özgürlükler konusunda utanç verici gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Avrupa ülkelerinin bu duruma sessiz kaldığını ifade etmek isterim.

Sayın bakanlarımızın vatandaşlarımızla buluşmalarının engellendiği, Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan’ın ekibi ve destek için toplanan Türk halkına karşı güç kullanıldığını bütün dünya gördü.

Yaşanan tüm bu nezaketsiz engellemeleri, şiddeti, Türk akademisi adına kınadığımız ifade etmek isterim” dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
HollandaYekta SaraçTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108