"Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsuru"

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Mart ayında yapılan kongreyle İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hayati Bedir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkan Aktaş birlik beraberlik mesajları verdiği ziyarette siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 14:48
"Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsuru"

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığında Mart ayında yapılan kongrede İlçe Başkanlığına seçile Hayati Bedir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

BELEDİYEMİZİN YANINDAYIZ

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, kongre sonrası protokol ziyaretlerine başladıklarını ifade ederek “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 26 Mart tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongrede İlçe Başkanı olarak görevimize başladık. Resmi protokol ziyaretlerimize de ilk olarak Kaymakam Beyle başladık ve akabinde Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. İnegöl için yapılacak olan çalışmalarda Milliyetçi Hareket Partisi olarak doğru olan tüm çalışmalarda bizler de belediyemizin yanındayız” dedi.

GÖRÜŞ VE KANAATLERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni İlçe Başkanı ve yönetimine hoş geldiniz dileklerini ileterek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Aktaş, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekerek “İnanıyor ve ümit ediyorum ki değerli arkadaşımız Hayati Bey de bu noktada İnegöl’ün menfaatleri ve İnegöl’ün geleceği doğrultusunda bazen eleştirileriyle bazen önerileri ve bazen katkılarıyla muhakkak bu sürece destek verecektir. Asıl olan bizim için İnegöl. İnegöl hepimizin yaşadığı şehir. Türkiye bizim ülkemiz. Birlik ve beraberlik muhakkak suretle çok önemli ama takdir edersiniz ki farklı yaklaşımlar, projelerle ilgili farklı düşünceler, kanaatler muhakkak suretle olur. Biz her zaman bu konudaki görüş ve kanaatlerinden istifade edeceğiz. Etmek isteriz bunu özellikle ifade ediyorum. Bu fedakarlıkları yaparak bu yönetimlerde görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah ilçemiz ve ülkemiz adına bundan sonraki süreç hayırlı olur” diye konuştu.

Ziyaret sonunda MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108