Kılıçdaroğlu: "Türkiye’nin her türlü yaptırıma hakkı var"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuş iznini iptal etmesine ilişkin, "Asla doğru bulmuyorum. Türkiye’nin her türlü yaptırıma hakkı var" dedi.

11 Mart 2017 Cumartesi 16:09
Kılıçdaroğlu: "Türkiye’nin her türlü yaptırıma hakkı var"

İstanbul’daki programları sırasında gazetecilerin Hollanda’nın kararına ilişkin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. Hem demokratım diyeceksin, hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanın uçak iznini iptal edeceksin. Asla doğru bulmuyorum. Her türlü yaptırımı yapabilirler, bu Türkiye’nin hakkı" ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kılıçdaroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108