Erdoğan, Ürgenç Havaalanı’nda törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’daki resmi ziyareti çerçevesinde Ürgenç Havaalanı’nda törenle karşılandı.

30 Mart 2022 Çarşamba 12:23
Erdoğan, Ürgenç Havaalanı’nda törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’daki resmi ziyareti çerçevesinde Ürgenç Havaalanı’nda törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in daveti üzerine gerçekleştirdiği resmi ziyareti çerçevesinde Ürgenç kentine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Ürgenç Havaalanı’nda törenle karşılandı. Türk ve Özbek bayrakları taşıyan geleneksel kıyafetli gençler, Erdoğan’ı “Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yaşasın Türk-Özbek dostluğu” sözleriyle selamladı. Erdoğan sonrasında halk dansı gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın Hive şehrini ve kentteki İçan Kalebölgesini ziyaret edecek. Erdoğan ziyaretlerinin ardından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108