Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'taki saldırıya ilişkin bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadyumu yakınındaki bombalı saldırıyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

11 Aralık 2016 Pazar 00:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'taki saldırıya ilişkin bilgi aldı
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bir dizi telefon görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri takip etmekte olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile ayrı ayrı telefonla görüşerek saldırı hakkında bilgi aldığı kaydedildi. İstanbul'da Tarabya'daki ikametgahında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte takip ettiği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108