Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir gençten sevgi gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye atlayan bir gencin sevgi gösterisiyle karşılaştı.

25 Kasım 2016 Cuma 10:52
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir gençten sevgi gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen Kadın ve Adalet zirvesinin açılış programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda yaptığı konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada bir gencin sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Koşarak sahneye çıkan genç Cumhurbaşkanının boynuna sarıldı. İlk etapta şaşıran Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra gence sarıldı ve fotoğraf çektirdi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108