Başkanlar Yenişehir'de buluştu

Bursa'da belediye başkanlarının, "Başkanlar buluşuyor" programı kapsamında son buluşma yeri Yenişehir oldu.

19 Mayıs 2017 Cuma 10:54
Başkanlar Yenişehir'de buluştu

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programın açılışında konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, her ay bir ilçede toplandıklarını ve bu toplantılarla çalışmalarını değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi.

Bu toplantıların, yatırımlarını değerlendirmek için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Torun, "Bursa geneline baktığımızda seçimlerde halkımıza verdiğimiz sözlerin yüzde 70-80'ini gerçekleştirmiş olduğumuzu görüyorum. Daha önümüzde 2 yıl var. Kalan yatırımları da bu süre zarfında tamamlayacağız. Halkımız en güzel hizmetleri hak ediyor." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa ilçelerinin Büyükşehir Belediyesi ile güzelleştiğini ve kalkındığını belirtti.

Yenişehir'in alt yapısını yenilediklerini aktaran Altepe, sadece alt yapıya 75 milyon lira harcadıklarını kaydetti.

Yenişehir'de alt yapı sorunu kalmadığını ifade eden Altepe, Yenişehir'i Büyükşehir ile güzelleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise Yenişehir'in giderek büyüdüğünü ve geliştiğini kaydetti.

Yenişehir'in hem yerel hem de devlet yatırımlarıyla büyümeye devam ettiğini dile getiren Çelik, "Yenişehir'e sadece alt yapı olarak 50 milyonun üzerinde para harcandı. Yenişehir alt yapı sorununu bitirdi. Şimdi, Yenişehir'i nasıl daha güzelleştiririz onun çalışmaları içindeyiz. Yenişehir'de önemli projeler start aldı. Hastanemizin inşaatı atıldı ve binalar hızlı bir şekilde yükseliyor. 'Prestij projesi' dediğimiz Yenişehir'in göbeğindeki eski garajı Bursa Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeniden inşa ediyoruz." diye konuştu.

Programa, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Adnan Kamıl, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Yenişehir Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa Büyükşehir ve Yenişehir Belediyesi bürokrat ve daire amirleri katıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108