Başbakan Yıldırım'dan gazetecilere "Maliye Bakanı" esprisi

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da gerçekleşen gemi indirme töreni öncesinde gazetecilerle selamlaştı.

13 Kasım 2016 Pazar 15:39
Başbakan Yıldırım'dan gazetecilere "Maliye Bakanı" esprisi

Yıldırım, elini uzatmakta tereddüt eden bir gazeteciye, "Uzat elini yahu, ben Maliye Bakanı değilim" diye espri yaptı.
Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da gerçekleşen gemi indirme töreni öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen gazetecilerin yanına geldi. Gazetecilerle sohbet eden Yıldırım, elini uzatmakta tereddüt eden bir gazeteciye, "Uzat elini yahu, beni Maliye Bakanı değilim" diyerek espri yaptı.
Öte yandan törene katılan Karadeniz Holding CEO'su Orhan Karadeniz'in torunu Orka Deniz Karadeniz ise Başbakan Yıldırım'a çizdiği resmi gösterdi. Başbakanı çizdiğini söyleyen minik Orka, resmi gazetecilerle de paylaştı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108